Info

Ihmiset

Digitaldentin perustettiin vuonna 2020 tarkoituksena jatkokouluttaa hammaslääkäreitä digitaaliseen hammaslääketieteeseen. Sivusto julkaisiin tammikuussa 2021 ja ensimmäinen webinaari pidettiin huhtikuussa.

Sivuston tarkoitus on yhdistää, motivoida ja kouluttaa hammaslääkäreitä digitaalisella taipaleella.

Hammaslääketiede on murroksessa ja intraoraaliskannerit ovat tulossa lähes joka toimenpiteeseen mukaan. Täysin digitaalisesti voidaan tehdä hoidosta parhaimmillaan nopeampaa, toistettavampaa ja ennen kaikkea turvallisempaa. Olemme tässä suhteessa etuoikeutettuja kun saamme olla muutoksessa mukana eturintamassa.

Ossi Vuola

hammaslääkäri

Ossi on digitaldentinin perustaja sekä sivuston puuhamies. Ossi on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2016 Itä-Suomen Yliopistosta.

Siitä saakka olen ollut aktiivisesti mukana digitaalisessa hammaslääketieteessä. Työkuviot veivät heti valmistumisen jälkeen Joensuuhun, josta siirryin Onni Hampaalle Helsinkiin rakentamaan digitaalista klinikkaa Bulevardille. Marko ja Katariina Ahonen perustivat oman vastaanoton Hämeenlinnaan, jossa olen ollut alusta asti mukana (2018 lokakuusta).

Tällä hetkellä teen kliinistä työtä Hämeenlinnassa Hammashuipussa, sekä jatkokoulutan hammaslääkäreitä Suomessa.

Marko Ahonen

hammaslääkäri

Marko on digitaalisen hammaslääketieteen pioneeri Suomessa. Hän on pitänyt lukemattomia CEREC-kursseja ja on perustanut mm. cerecfinland -blogin.

Tällä hetkellä Markolla on oma vastaanotto Hämeenlinnassa, Hammashuippu. Marko tekee kliinisen työn lisäksi hammaslääkäreiden jatkokoulutuksia.

Yritys

Vartalon Hymy Oy
Y-tunnus 2833109-8
Oritmurrontie 40 A 2
04420 JÄRVENPÄÄ

Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste:
Lue nämä käyttöehdot tarkasti. Käyttämällä palvelua, hyväksyt nämä ehdot itseäsi sitoviksi.
Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste