Info

Mikä ihmeen digitaldentin?

Digitaldentin perustettiin vuonna 2020 tarkoituksena jatkokouluttaa hammaslääkäreitä digitaaliseen hammaslääketieteeseen. Ajatus lähti pienimuotoisena, kunnes paisui nykyiseen muotoonsa. Sivusto saatiin julkaistua alkuvuonna 2021 ja ensimmäinen webinaari pidettiin huhtikuussa.

Sivuston tarkoitus on yhdistää, motivoida ja kouluttaa hammaslääkäreitä digitaalisella taipaleella.

Hammaslääketiede on murroksessa ja intraoraaliskannerit ovat tulossa lähes joka toimenpiteeseen mukaan. Nyt jo skaala, jota voidaan tehdä on erittäin laaja ja jatkossa tämä laajenee entisestään. Olemme tässä suhteessa etuoikeutettuja kun saamme olla muutoksessa mukana eturintamassa.

Ihmiset

Ossi Vuola

Hammaslääkäri
ossi

Ossi on digitaldentinin perustaja sekä sivuston puuhamies. Ossi on valmistunut hammaslääkäriksi vuonna 2017 Itä-Suomen Yliopistosta (Kuopio) ja siitä saakka ollut aktiivisesti mukana digitaalisessa hammaslääketieteessä. Työkuviot veivät heti valmistumisen jälkeen Joensuuhun, josta siirryin Onni Hampaalle Helsinkiin rakentamaan digitaalista klinikkaa Bulevardille. Ahoset perustivat oman vastaanoton Hämeenlinnaan, jossa olen ollut alusta asti mukana (2018 lokakuusta).

Tällä hetkellä teen kliinistä työtä Hämeenlinnassa Hammashuipussa, sekä jatkokoulutan hammaslääkäreitä Suomessa.

Marko Ahonen

Hammaslääkäri
Marko

Marko on digitaalisen hammaslääketieteen pioneeri Suomessa. Hän on pitänyt lukemattomia CEREC-kursseja ja on perustanut mm. cerecfinland -blogin. Tällä hetkellä Markolla on oma vastaanotto Hämeenlinnassa, Hammashuippu.

 

Yritys

Vartalon Hymy Oy
Oritmurrontie 40 A 2
04420 JÄRVENPÄÄ
2833109-8

050-5454 359
ossi.vuola@gmail.com