Tulossa olevat koulutukset

 • Implanttiprotetiikkaa cerecillä

  Kurssilla opetetaan implanttiprotetiikan perusteet cerecillä, digitaaliset jäljentimet ja cerecin implanttiprotetiikan vaiheet. Työt tehdään tällä kurssilla standardijatkeisiin (tibase tms) ja opetetaan implanttikruunun jyrsintä, sekä sementointi extraoraalisesti.

 • Q3 2021

  CEREC Guide

  Kurssilla käydään koko digitaalinen implanttipolku läpi. Tehdään proteettinen suunnitelma, suunnitellaan tämän perusteella implantin paikka, suunnitellaan ohjuri ja jyrsitään se. Lisäksi näytetään sleeven kiinnitys guideen.

 • Q3 2021

  Zirconiatyöt

  Zirconiasta on tullut erittäin siistejä uusia materiaaleja, joita käydään läpi ja niiden käyttöindikaatioita. Kurssilla opit tekemään yksittäisen zirconiakruunun ja lyhyen 3-4 yksikön siltarakenteen. Voit nämä kaikki rakenteet jyrsiä omalla vastaanotolla. Lisäksi käydään läpi zirconian käsittely, sintraus ja maalaus.

 • Q3 2021

  Etualueen estetiikka

  Yläetuhampaiden muoto ja kulmat ovat hyvin oleelliset tehdessä etualueen töitä. Kurssilla opetetaan miten saat etuhampaista luonnollisen näköisiä, käydään läpi suunnittelua cerecillä, sekä maalaustekniikkaa. Lisäksi käydään läpi sekundaarianatomiaa ja hampaiden pinnan tekstuuria, jota voi ja kannattaa hampaisiin usein lisätä.

 • Q3 2021

  KKTT-kuvapankki

  KKTT-kuvat ovat erittäin hyvä lisä kuvantamiseen ja useissa tapauksissa ainoa kuvantamismuoto, jolla saadaan riittävästi dataa. Kurssilla käydään läpi perusteet ja voit ladata tapauksia itsellesi jota voit katsoa omalla koneellasi. Kurssi on etenkin opiskelijoille ja vähän KKTT-kuvia katselleille tarkoitettu.